Eladó ház Alsónána, 12.000.000 Ft, 121 négyzetméter
12 mFt
Alsónána,
eladó ház
Méret:
121 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Konvektoros
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Alsónána
Alapterület:
121 négyzetméter
Ár:
12.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9338332
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
konvektoros
Telekterület:
7819
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladásra kínálunk Alsónánán egy 3 szobás családi házat.

Alsónána, a Dél-Dunántúl gyöngyszeme a Szekszárdi-dombság völgyében, Szekszárd központjától 13 km-re délre fekszik. Nyitott, kezdeményező, pezsgő közösségi, kulturális és társadalmi élet jellemző rá. Bölcsöde, óvoda és általános iskola, könyvtár, orvosi rendelő szolgálják az alsónánaiakat.

A XX. század elején épült családi házat generációkon keresztül a jelenlegi tulajdonos családja lakta. Mindent megtettek annak érdekében, hogy az aktuális modernizálási követelményeknek megfeleljen a ház, így tapétázott, hajópadlós az összközműves ingatlan. Stabil, vastag falai jól szigetelnek, fa nyílászárói stílusosan illeszkednek az épületbe. A nagyméretű konyha és szobák egy nagyobb család mozgalmas életéhez teljesen alkalmasak. A fallal körülvett füves udvar pihenésnek, önfeledt játéknak, összejöveteleknek nagyszerű teret ad.
A lakóház mögött a téglából épített gazdasági épületben természetesen egy klasszikus istálló, szerszámtároló és szénapadlás is található.

A telek többi részét a konyhakert és a szőlőbirtok alkotja. Megtermelhető a család ellátásához szükséges zöldség- és gyümölcsmennyiség, kifogástalan minőségben.

A leírás bármelyik pontja kelti fel az érdeklődését, hívjon a hirdetésben látható telefonszámomon bizalommal! Nézzük meg együtt a házat!

Eladó családi ház Alsónána három szoba H372374

Ha a vásárláshoz hitelre van szüksége, hitel tanácsadó kollégám díjmentes szolgáltatással, egyedi konstrukciókkal készséggel áll rendelkezésére.
Érdeklődés
Fábián Elvira Mária
Az értékesítő:
Fábián Elvira Mária
Otthon Centrum Szekszárd
+36 70 716 9276
 
 
 
 
 
 
Küldés