Eladó ház Alsónána, 29.900.000 Ft, 99 négyzetméter
29,9 mFt
Alsónána,
eladó ház
Méret:
99 négyzetméter
Szobák:
8 + 5
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Alsónána
Alapterület:
99 négyzetméter
Ár:
29.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9561872
Szobák száma:
8 + 5
Fűtés jellege:
egyéb
Telekterület:
1676
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Vállalkozó kedvű? Szívesen üzemeltetne vendégházat? Minden alapot megtalál ehhez Alsónánán, hiszen a vendégházak teljes berendezésükkel együtt eladók..

A zöldövezeti területen épített 2 könnyűszerkezetes ház letisztult formáival vonzza a tekintetet. A belmagasságot kihasználva, az átlátható terekkel jól gazdálkodott a tervező, így mindkét házat átjárja a napsugár és a felszabadultság érzése. Pihenésre, kikapcsolódásra ideális helyszín. Mindkét épület mellett kisebb tárolót is építettek, melyek biciklik, kempingcikkek, vagy kerti bútorok tárolására is alkalmasak.

A nagyobbik épület, mely az Anja nevet kapta, a földszintjén hálószobával, konyhával, fürdővel és társalgóval rendelkezik. A gyönyörű falépcsőn a tetőtérbe jutunk, ahol 2 hálószoba és egy társalgó kapott helyet. Fenyő színű minden burkolat, a berendezési tárgyak fából készült minőségi darabok. A lámpák, függönyök harmonikusan illeszkednek a házhoz.

A Zoliként elnevezett kisebbik házban nyitott a teljes belmagasság, és a minden oldalról fényt kapó társalgó kedvenc helyszíne lesz a társasági összejöveteleknek. Az amerikai konyhás megoldással mindenki jól jár. A földszinten fürdő, egy háló és egy gardrób található még. A tetőtéri tároló, melyet korlát határol, akár plusz vendégágyak elhelyezésére is alkalmas, ha nagyobb a pihenő csapat.

Az épületek fűtéséről elektromos radiátorok, hűtésükről klímaberendezések gondoskodnak.

Szívesen megmutatom Önnek az ingatlant. Hívjon, üzenjen bátran a lenti elérhetőségeken!

Alsónána, hétvégi ház, vendégház, csend, pihenő OC H384354
Érdeklődés
Fábián Elvira Mária
Az értékesítő:
Fábián Elvira Mária
Otthon Centrum Szekszárd
+36 70 716 9276
 
 
 
 
 
 
Küldés