Eladó ház Fadd, 27.000.000 Ft, 160 négyzetméter
27 mFt
Fadd,
eladó ház
Méret:
160 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Konvektoros
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Fadd
Alapterület:
160 négyzetméter
Ár:
27.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9559658
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
konvektoros
Telekterület:
1879
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Faddon kétszintes családi ház eladó. A kert végében saját stéggel rendelkezik.

A telek 1879 négyzetméteres, melyen 160 négyzetméteres téglaház áll. Garázs, műhely, tároló nyílik az udvarból. A kert végében, az ingatlanhoz tartozó stégről a Duna faddi ága nyújtotta látványban gyönyörködhetünk.

Akár nagy családnak, akár két generációnak is alkalmas az ingatlan. Ha falusi szálláshelyet alakítana ki, itt a remek lehetőség. A ház földszintjén két nagyméretű utcai szoba, világos étkező, konyha hűvös kamrával, sarokkádas fürdő, WC és kazánház találhatóak. A közlekedőben a beépített szekrények sok tárolóhelyet adnak. A nappaliként használt szoba laminált padlós. Könnyen egybenyitható az étkezővel, mivel praktikus tolóajtót kapott.
A kazánház előteréből nyíló belső átjárón átléphetünk a két helyiségből álló tárolóba, ahol akár külön lakrész is kialakítható. Ezek az udvarra nyíló szobák a szintén tégla építésű régebbi épületrészhez tartoznak.
Az emeletre az étkezőből induló, biztonságos és igényesen elkészített lépcsőn jutunk. Ott az utcafronti szobából az erkélyre léphetünk, a különnyíló kisebbik szobából a kertre és a Dunára láthatunk. Az emeleti fürdőszobában kapott helyet a WC is, de még így is kényelmesen tágas a helyiség.

A külső nyílászárók a földszinten fából készültek, az emeletiek műanyagok. Minden helyiség burkolata igényesen megválasztott, gondosan karbantartott és könnyen tisztán tartható.
Az épület fűtése akár a vegyes-tüzelésű kazánnal, akár a gázkonvektorokkal megoldható.

Merjen ezzel a házzal tervezni, hiszen felújítani egyáltalán nem kell! Tulajdonosai rendben szeretnék majd átadni az új tulajdonosnak, így a beköltözés leghamarabb szeptemberben lehetséges. De addig is hívjon, jöjjön, megmutatom Önnek ezt a párját ritkítóan szép és rendben levő ingatlant.


Eladó tégla családi ház Fadd Dunapart OC H383903
Érdeklődés
Fábián Elvira Mária
Az értékesítő:
Fábián Elvira Mária
Otthon Centrum Szekszárd
+36 70 716 9276
 
 
 
 
 
 
Küldés