Eladó ház Gyönk, 9.300.000 Ft, 127 négyzetméter
9,3 mFt
Gyönk,
eladó ház
Méret:
127 négyzetméter
Szobák:
5
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Gyönk
Alapterület:
127 négyzetméter
Ár:
9.300.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10369713
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
egyéb
Telekterület:
1502
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
A vidéki élet minden kényeztetését élvezheti ebben az ingatlanban. Bár külterületen fekszik, de lakóház minősítésű.
Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H423877. Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Az épület rendszeresen karbantartott, jelenleg is lakott. Öt szobájában kényelmes a család élete. A 127 négyzetméteres lakóépület 52-70 centiméteres vályog-, vert és tégla falakkal, a gazdasági épületek tégla falakkal készültek. Minden épület cserép fedést kapott.
A két generáció együttélését a két, külön bejáratú lakrész szolgálja, külön vizesblokkokkal. A nagyobbik lakrészhez nappali, kettő szoba, fürdő-wc, előszoba, konyha-étkező és kamra tartozik. A kisebbik lakrészben kettő szoba, előszoba, fürdő és wc található. Folyamatosan újította tulajdonosa és családja az otthonukat biztosító házat, így kapott 3 éve új külső nyílászárókat, az utóbbi 5 évben új burkolatokat. A tető északi oldalára új széldeszkákat raktak. A villanyvezetékeket egy éven belül részben átvezetékeztették.
Közművek közül a a vezetékes víz és a villany került bevezetésre. A gáz nem hiányzik, a szennyvíz elvezetése pedig öntisztuló aknába történik.
Az ingatlan megközelítése aszfaltozott úton, majd 150 méteren egész évben járható állapotú murvás úton történik.

Ha megnézte a képeket, hívjon és megmutatom Önnek élőben az ingatlant!

Amennyiben a vásárláshoz hitelere lenne szüksége, kollégám egyedi konstrukciókkal, díjmentes szolgáltatással, készséggel áll rendelkezésére.

Eladó családi ház két generáció öt szoba két fürdő OC H423877
Érdeklődés
Fábián Elvira Mária
Az értékesítő:
Fábián Elvira Mária
Otthon Centrum Szekszárd
+36 70 716 9276
 
 
 
 
 
 
Küldés