Eladó iroda/üzlethelyiség Szekszárd, 21.000.000 Ft, 147 négyzetméter
21 mFt
Szekszárd,
eladó iroda/üzlethelyiség
Méret:
147 négyzetméter
Jelleg:
Iroda
Berendezés:
nincs megadva
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda/üzlethelyiség
Jelleg:
iroda
Település:
Szekszárd
Alapterület:
147 négyzetméter
Ár:
21.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9409845
Ingatlan leírás
Jól működő üzlet eladó Szekszárdon
Kedves érdeklődő!
Ajánlom figyelmébe a képeken látható, gazdaságosan működő üzletet, Büfé tevékenységi körben. Az üzlet Szekszárdon a Tartsay Ipartelepen található. Az ingatlan egy 559 négyzetméteres telken fekszik, ami kerítéssel körbezárt és egy elektromos kapun keresztül juthatunk be az udvarba. A telek 50%-os beépíthetőséggel rendelkezik, a telek közepén található egy 100 négyzetméteres saját tűzi víz tározó is. Az udvar nagy része betonozott, itt található egy 80 és egy 50 négyzetméteres autószerelő műhely egy 20, és egy 40 négyzetméteres raktár. A műhelyek téglaépítésűek és simított beton aljzattal készült. Fa tüzelésű kályhával fűtött és külön wc áll rendelkezésre.
A büfét 2015. évben készítették, könnyűszerkezetes, homlokzati hőszigetelt épület, műanyag nyílászárokkal . Az épület előtt egy 20 négyzetméteres fedett terasz került kialakításra. Az üzlet a HACCP szabályainak megfelelően készült, érvényes működési engedéllyel rendelkezik, klimatizált, férfi, női wc-vel kézmosóval felszerelt. Igényes elrendezésű a szekszárdiak körében közkedvelt reggeliző és ebédelő hely.
Az üzlethez gépkocsi parkolás biztosított. Összközműves a terület, továbbá egy 9 méteres vízoszloppal rendelkező gyűrűs kút is található a helyszínen.
A képeken látható féltető és a ponyva nem képezi a hirdetésben szereplő vételár részét. (Ha marad, a vételára megállapodás tárgyát képezi)

Javaslom vállalkozó kedvű embereknek, akik egy jól működő, bejáratott egységet szeretnének tovább vinni, vagy olyan vevőkre várunk akik a terület kihasználhatóságában látnak lehetőséget.

Lakás, családi ház értékegyeztetéssel beszámítható a vételárba!

Kérem, hívjon és egyeztessünk időpontot az üzlet megtekintésére.

ELADÓ ÜZLET SZEKSZÁRD OC UZ010047
Érdeklődés
Molnár Ferenc
Az értékesítő:
Molnár Ferenc
Otthon Centrum Szekszárd
+36 70 412 3896
 
 
 
 
 
 
Küldés