Eladó telek/földterület Szekszárd, 11.050.000 Ft, 0 m2
11,05 mFt
Szekszárd,
eladó telek/földterület
Méret:
0 m2
Besorolás:
Nincs megadva
Közművek:
nincs
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
telek/földterület
Település:
Szekszárd
Alapterület:
0 m2
Ár:
11.050.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10512489
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladásra kínálom a mellékelt képeken látható ingatlan együttest!

A birtok könnyen megközelíthető, aszfaltozott úton, kb. 20m távolságot kell murvás úton megtenni, hogy a szépen gondozott présházhoz jusson, ahol az épület előtt akár 3 autóval is parkolhatnak. A tégla falazatú, cseréppel fedett épületből kitéglázott borospince nyílik, a padlástér jó állapotú, beépíthető. Közműellátottsága rendezett, víz, villany, csatorna bekötésre került, a gáz az utcában, 20 m távolságban elérhető. A 105 m2 alapterületű telken álló présház mögött található 1848 m2 alapterületű telken, akár álmai otthonát is felépítheti. Övezeti besorolása Lke-1.5, mely szerint 30%-os beépíthetőséggel 4,5 m magas épület létesítésére van lehetősége, 50% zöldterület szabadon hagyásával. Ha mindez nem elégíti ki vágyait, a telek felett elérhető 490 m2-es gyümölcsösben bio-gazdálkodhat, megtermelheti kedvenc gyümölcseit. A présház és a telek belterületi, a gyümölcsös zártkerti besorolású.

Ha a rohanó hétköznapokban falusi nyugalomra vágyik, itt megtalálja! Ha felkeltettem az érdeklődését, és azonnal látni szeretné, keressen bizalommal a hirdetésben található elérhetőségemen. Ha nem venném fel, ígérem, hogy visszahívom!

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: M0001927 Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Eladó családi birtok présház, telek, gyümölcsös belterület, víz, villany, csatorna OC M0001927
Érdeklődés
Vépi Tímea
Az értékesítő:
Vépi Tímea
Otthon Centrum Szekszárd
+36 70 412 3826
 
 
 
 
 
 
Küldés