Eladó telek/földterület Szekszárd, 4.400.000 Ft, 0 m2
4,4 mFt
Szekszárd,
eladó telek/földterület
Méret:
0 m2
Besorolás:
Nincs megadva
Közművek:
nincs
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
telek/földterület
Település:
Szekszárd
Alapterület:
0 m2
Ár:
4.400.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10523307
Telek terület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Eladásra kínálom a mellékelt képeken látható gondozott, jól termő szőlő területet. Kordonos művelésű, beton úton, könnyen megközelíthető.
Telekkönyvi nyilvántartása szerint szőlő 42 AK értékkel.
Ne bajlódjon a telepítés terhével, jöjjön és gazdálkodjon, élvezze a bő termés adta zamatos bor ízét! A jelenlegi telepítés: 90%-ban kékfrankos és 10%-ban merlot és néró.

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: M0001934 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Ha gondot jelentene a bor tárolása, jó szívvel ajánlom a belvárosban eladásra kínált pince ingatlant, melyet szívesen megmutatok Önnek!

Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődését, keressen bátran, nézzük meg együtt akár a birtokot és vele együtt a már említett pincét is!

Eladó termőföld szőlő Szekszárd OC M0001934
Érdeklődés
Vépi Tímea
Az értékesítő:
Vépi Tímea
Otthon Centrum Szekszárd
+36 70 412 3826
 
 
 
 
 
 
Küldés